ponedeljek, 7. maj 2012



Razmišljala sem, kaj naj napišem v spletni dnevnik, ki ga ustvarjamo mi, naša računalniška skupina. Ker sodelujemo vsi, sem se odločila, da predstavim sebe kot člana te skupine.

Moje ime je Renata. Zakaj računalništvo? Ne vem, bi rekla. Je nekaj, kar me zanima. To, da je okno v svet vemo vsi, a mora biti nekaj več kot samo to. Mora biti nekaj, kar te pritegne, povleče vase in to je to. Je virtualni svet  brez meja. Nič te ne omejuje, razen neznanja, ki ga skušaš s pomočjo tečaja dopolniti z znanjem. Računalništvo, fotografija, video, vse to se dopolnjuje z mojo veliko ljubeznijo HRIBI. Hribi, ja, tisti visoki tam nad dva tisoč. Potrebna sta moč in vztrajnost, kjer si v drugem svetu. Vsa doživetja in vse utrinke ovekovečim s posnetki, ki mi ob prihodu domov dajejo možnost ponovnega podoživljanja prehojene poti. Delček tega bom delila z vami.




Zahvaljujem se mentorju Simonu, ki nas spodbuja pri učenju računalništva in daje občutek, da zmoremo. To nam daje voljo, da gremo naprej in ne odnehamo. Simon, HVALA!


1 komentar: